Противовъздушната отбрана на Руската федерация ще може да свали всички изтребители

...
Противовъздушната отбрана на Руската федерация ще може да свали всички изтребители
Коментари Харесай

Сергей Шойгу: Ще свалим всички доставени изтребители F-16 на Украйна за 20 дни

Противовъздушната защита на Руската федерация ще може да смъкна всички изтребители F-16, които ще бъдат доставени на Украйна от западните страни, за към 20 дни. Това увери министърът на защитата на страната Сергей Шойгу.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11986
В рамките на конферентна връзка с военното ведомство в Москва той приведе данни, според които за един месец Противовъздушна отбрана на страната е свалила 37 украински самолета.

" Бих желал да отбележа, че 37 самолета е съвсем два пъти повече от броя F-16, който обезпечено ще бъде доставен на Украйна, т.е. за нашите системи за противовъздушна защита. Това са към 20 дни работа ", акцентира военният министър на Москва, представен от " Фокус ".

Военните на Киев търпят проваляне, макар доставката на нови типове оръжия от НАТО, добави още Шойгу на конференцията.

" Въпреки доставката на нови типове оръжия на НАТО, режимът в Киев търпи проваляне. Групировката съветски войски продължава да води дейна защита, нанасяйки ефикасни огневи провали на съперника ", изясни той.

По думите на Шойгу Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) " обезверено и безрезултатно “ се пробват да нападат на Запорожското, Донецкото и Херсонското направление, което води до огромни загуби в редиците им.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР